Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (6.22 secunde)
In anul 2012 efectivul salariatilor a crescut - 140.000 de romani au un nou loc de munca Efectivul salariatilor din Romania a crescut in decembrie 2012 cu 140.000, fata de decembrie 2011 - aceasta este realitatea data de statisticile INS, care arata adevaratul efect al Guvernarii USL pentru viata romanilor.
Cum ar arata economia Romaniei daca s-ar reunifica cu Republica Moldova Exercitiu de imaginatie: ... Eventuala unire a Romaniei cu Republica Moldova ar aduce Romaniei un plus de 3,7 mil. locuitori, o crestere a PIB de 5,5 mld.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare partea a doua. ... De aici incepe speculatia. ... Mintea umana nu vrea insa niciodata sa se opreasca in fata bariere pe care scrie:
Prioritatile PDL pentru 2012 - revizuirea Constitutiei, adoptarea noii legi a sanatatii, asigurarea locurilor de munca Premierul Emil Boc a declarat luni ca prioritatile politice ale PDL sunt revizuirea Constitutiei, reorganizarea administrativ-teritoriala a tarii, asigurarea locurilor de munca si modernizarea statului, precum si reforma in domeniul sanatatii si adoptarea noii legi.
Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii din data de 25 Iunie 2012 La sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) s-au aprobat fortele si mijloacele Armatei Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru misiuni in afara teritoriului statului roman in anul 2013.
Indiferent de participarea la urne Basescu poate fi demis cu majoritate simpla Legea referendumului validata de CCR este posbil sa nu fie utilizata pe 29 iulie. Conform Constitutiei, presedintele este obligat sa o promulge in 20 de zile.
Mizele ascunse ale cvorumului la referendum Cei care l-au sustinut pe presedinte in 2012 sunt interesati sa mentina pastrarea cvorumului de participare. In joc se afla teoria "loviturii de stat" si temeiul propriei legitimitati politice.
Premierul a informat Senatul ca proiectul bugetului pe 2012 va fi depus dupa finalizarea discutiilor cu FMI si CE.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata " Relansarea economica 2013 ", pe care o puteti citi in continuare.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media. In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
Muzeul Satului atrage sute de mii de vizitatori.
Senatorul Liviu Marian Pop a sustinut o declaratie politica intitulata "Guvernul Ponta a reusit redresarea economiei prin masuri sanatoase", pe care o puteti citi in continuare. ... Totodata, prin masurile pe care le-a luat in ultimii ani a reusit sa incurajeze angajatorii sa isi dezvolte afacerile.
Incendiul prin care a mai trecut trupa Goodbye to Gravity a avut loc in iulie 2012, la o fabrica de textile din zona Popa Nan-Delea Veche, unde trupa sustinea repetitii.
Cei care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei vor fi pasibili de amenzi din august 2012 Primarii vor putea amenda persoanele care nu au incheiat o polita de asigurare obligatorie a locuintei doar din luna august 2012, potrivit termenului rezultat din Legea 260/2008 modificata si republicata, desi Ministerul Administratiei si Internelor a anuntat ca data limita este 15 iulie 2010.
Pe langa spectacolul deja anuntat (14 martie, ora 20.00, Sala Palatului) trupa Lord Of The Dance va mai sustine inca un show, in aceeasi zi, de la ora 16.00, la cererea publicului.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
Ad network = companie din domeniul publicitatii care gestioneaza spatii publicitare online, situandu-se intre detinatorii de site-uri si clientii de publicitate, reprezentati sau nu de agentii de publicitate, avand in portofoliu spatii publicitare pe mai multe site-uri, fapt care permite cumparatorilor de publicitate sa atinga relativ usor o audienta mai larga prin achizitionari de spatiu publicitar in intreaga retea sau in anumite sectiuni din site-urile membre.
Dincolo de parada catuselor care a acaparat intreg spatiul public, in Romania se petrec lucruri bune, care-i privesc pe romani in mod direct!
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
"2012 va fi un an mai prost decat 2011!" Anul 2012 va fi un an mai greu, din punct de vedere economic, decat 2011, afirma reputatul analist economic, Ilie Serbanescu, pentru Inpolitics.
google-analytics.com